Начало » Дейност

ДЕЙНОСТ

МИМ БЪЛГАРИЯ създава мебели в няколко основни направления:

Офис мебели

МИМ БЪЛГАРИЯ разполага със стандартни решения бюра и корпусна мебел за офиса, които, разбира се, можем да изпълним както в нестандартни размери според спецификите на проекта, така и в индивидуални цветове по желание на клиента. В допълнение към работните места в офиса можем също така да изградим рецепциите, съблекалните, зоните за хранене, стаите за почивка, заседателните зали и кухните в офиса.

Обзавеждане за апартаменти, хотели и хостели

Освен в сферата на офис мебелите специалистите от МИМ България са също толкова талантливи при създаването на обзавеждане за хотели, почивни бази и частни апартаменти. Фокусът върху качеството на продуктите и удовлетворяването на желанията на клиента са нужната предпоставка за изграждането на уютна среда, която се отличава с модерно излъчване и устойчиво изпълнение.

Нестандартно обзавеждане

Освен серийното производство на мебели МИМ БЪЛГАРИЯ осъществява нестандартни решения за обзавеждане по зададен проект от външни дизайнери и архитекти, с което посрещаме специфичните изисквания на клиента при оформянето на офиси, хотели, апартаменти, заведения и общежития в цялата страна.